DIT TEST RESULTAT ER KLAR!

Skoven

I skoven er dine rødder solidt plantet i jorden. 

Du har taget testen "Hvor stærkt står du i livet?" og dit resultat er Skoven.

Læs mere om hvilke unikke styrker du har, og hvad der typisk udfordrer dig i livet og i dine relationer.

"I skoven finder jeg ro. Blandt stolte træer mærker jeg livet. Stiller mig op af den gamle eg, føler dens liv. Og drømmer om alt den har set og vil se".

- Ukendt

Beskrivelse af Skoven

Du er grounded.

Som træerne i skoven er dine rødder som oftest solidt plantet i jorden og de holder dig fast når stormen blæser.

 

I nogle områder af dit liv stikker rødderne dybt og du er fuldstændig og aldeles i ro og fred.

Dog er du ikke altid uberørt af den stærke vind. Udtørrede eller rigide stammer knækker i stærk vind. Indre fleksibilitet er nøglen.

 

I skoven er der også mindre, nye træer. Deres rødder stikker ikke så dybt (endnu). Det er de områder hvor du er i gang med at øve dig på at stå stærkere i livet, og vokse og gro. Den vækst er naturlig og sund. 

Jo tættere og stærkere skoven gror, jo sværere kan det være for lyset at trænge igennem og nå helt ned på skovbunden. 

GROUNDED  /  AMBITIØS  /  TEAM

1.

Skovens SuperPower

I skoven kører livets cyklus uforstyrret og udramatisk. Noget fødes, noget dør. Ligesom det sker is os mennesker. Du er rigtig god til at lade udvikling ske, og til at finde accept (en superpower). Du stræber efter solens lys i toppen af kronerne og har på den måde vokset dig stærk. Du kan til enhver tid bruge visualisering af dine rødder og rodnettet under dig, til at skabe instant grounding. 

Dine SuperPowers er:

Indsigt. Modstandskraft. Fornuft. Vækst. Du står stærkt i dig selv.

INDRE STYRKE  /  STABILITET /  STÅR I LYSET

Billede af Johannes Plenio
Billede af Penguinuhh

 2.

Skovens Livsoplevelse

Du oplever primært at kunne være i livet på livets betingelser. ​Det er der både overskud og indsigt til.

Selvom du engang imellem kommer til at hoppe over i de andre, så er du hurtigt hjemme hos dig selv igen. Og har sikkert let ved at reflektere på processen. Det betyder ikke at dit liv kun har været en dans på roser. Tværtimod. Men det betyder at du er udstyret med, eller har udviklet dig frem til nogle stærke, stærke indre muskler. Du kan nogle gange savne. Hvad mon det er du savner?

STYRKE  /  LIVSCYKLUS / SAVN

3.

Skovens Udviklingspunkter

Som en grounded person med adgang til utrolige ressourcer i livets (og skovens) fællesskab, skal du være opmærksom på behovet for selv at stå alene i spotlightet. Fællesskab er fedt, livsvigtigt og dejligt - men du må også gerne være det eneste træ på marken! Begge dele er til rådighed for dig.

Når vi har det godt kan vi let glemme de udviklingspunkter vi alle har. For vi har det jo godt.

Men der bor endnu mere potentiale i dig . . .

FLEKSIBILITET & SPOTLIGHT

Billede af Kitera Dent
Hej med dig!

Jeg hedder Helene Philipsen.

 

Jeg brænder for at kvinder, som dig og mig, blomstrer og lever det fantastiske liv! Punktum.

Jeg brugte de første 40 år af mit liv som Vind & Hav. For mig var det en drøn besværlig rejse, med alt for mange lokumsaftaler med min sjæl.

Jeg dulmede det der var svært i livet og valgte ofte svære relationer til.  Jeg slog knude på mig selv for at blive set, hørt og elsket for den jeg var. Samtidig, så startede jeg fantastiske projekter, firmaer og satte mig selv i spil. Det kostede mig bare for meget undervejs, fordi jeg ikke var på plads inden i.

Det er grunden til at jeg i dag arbejder med kvinder verden over, der ved at de vil mere for dem selv, men måske har svært ved at finde vejen derhen . . . 

127607785_405717847251424_3531580833754509827_n.jpg
Tree Lined Path

TING DU KAN GØRE NU

Kig ned - i stedet for op

Du har det sgu nok ret godt i livet, så hvis du vil flirte lidt med next level udvikling, er mit forslag at du kigger lidt ned på skovbunden, i stedet for op i de smukke trækroner. Hvad bor der dernede? Det spænder nok ikke ben for dig, men det får helt sikkert heller ikke nok lys . . .

Fællesskabet

Et vigtigt fokus område for både Skoven og Bjerget er at være opmærksom på ikke at isolerer dig, fordi du i bund og grund har det godt. Du har stadig brug for at sætte dig selv i spil på nye måder. Pas på ikke at tro at du er selvforsynende i ALT i livet . . . no man is island (som man siger). Også du, har brug for at udvikle dig, blive stimuleret og deltage i nye fællesskaber.

Kommunikation

Man siger at de sidste 2 steder i livet man bliver 100% er i trafikken . . . og i seksualiteten. Jeg vil dog gerne lige slå et slag for kommunikation. Jeg tror du er ret okay med hvordan andre reagerer og oplever dig - spørgsmålet er om du har fundet din stemme? Er du det du siger, og siger du det du er?

Næste step på rejsen kunne vel være at skrue op for din tydelighed, så du i sandhed også bliver forstået. Tydelighed er vanvittig tiltrækkende.

Helene logo.png

© Helene Philipsen, 2021.  Alle rettigheder forbeholdes.