• Helene Philipsen

Kunne du bruge denne periode til at_______________________?Lige nu kan det være vigtigere end nogensinde før at få udfordret "fucking-øv" tankegangen.


Hvorfor?


Så vi ikke ender på bunden af den dybeste offer-rolle omsvøbt af dejlig selvmedlidenhed som spiller os fuldstændig skakmat. Og så kan vi sidde der og spise... bare et eksempel, og før vi ser os om, så er vi i fuld gang med "Kampen om Corona-kiloene" og den tilhørende frustration, skam og fortrydelse der følger med.


Måske du allerede genkender?


Det er ultra udfordrende tid for mange af os.


Også for mig.


Så lad os spørge os selv, og hinanden:


"Kunne jeg bruge denne periode til at_______________________?"


Her kommer i random order og i public service ånden, alt hvad jeg har set i mit feed i dag som lyder intet mindre end herligt i disse corona tider....


Go for it


1. Følg "Bliv Hjemme og Hyg" på Instagram HER de disker op med både humor og uendelig mange forslag til HVAD du kan bruge din tid på netop nu.
2. Tag en tur i "Det Kongelige Teater" hjemme fra stuen af HER-

Du kan streame flere forestillinger gratis. Se blandt andet "Napoli" (okay, okay, okay jeg ved godt at Italien ikke er det hotteste lige nu). Men ikke desto mindre en fængslende historie om lidenskab og kærlighed i August Bournonvilles tolkning af det gnistrende, italienske temperament.3. Brug tiden til at tage nogle mega fede krea kurser - lige nu gratis på Brit&Co (kult insta people og events) som du finder lige HER og bruger koden SELFCARE i checkout.

(se billede med eksempler nedenfor)4. Hop ind på UDEMY og investér i billige kurser om alt fra programmering til psykologi og coaching... søg lidt rundt derinde. The Sky is the Limit Baby!5. Sæt dig til rette med dine (mindre) unger og se på fugle. Ja. På fugle.

Via dette link kan du følge de live-cams som Dansk Ornitolog Forening har i redder og habitater rundt omkring...der er både Ugle- & Ørnecams SE MED HER

(se billede nedenfor screenshottet live af Lisbeth Perez for 1 time siden)


6. Deltag på én af alle de mange fælles-meditationer der er i omløb på facebook. Her er link til en af den fantastiske Dorte Olivarius Koustrup fra "Mind the Busy Mind".7. Hvis du nogensinde har overvejet at skrive en bog... så er det måske nu du skulle gøre det? Låne et sommerhus - brug facebook til at skrive ud - jeg kan personligt kvittere for at mirakler for tiden lykkes ved at vi alle hjælper hinanden i vores forskellige netværk. (ps: man må godt låne sommerhus selvom man IKKE vil skrive en bog)8. Et kreativt forslag fra vores allesammens ledende fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, er

"Dagens hotte tip fra en der er vant til hjemmearbejde med gøende hund, børn der larmer og vaskemaskine der kører: sæt dig ud i bilen. Her sidder jeg næsten altid, når radioen ringer - glimrende til telefonmøder eller hvis du bare skal gemme dig lidt. #coronatips

...et lille bonus tip herfra er: sørg for at bilen er din egen! Ellers bliver nok upopulær og anklaget for alt muligt væmmeligt...9. Gå på YouTube og søg på TEDx og gå amok i inspiration, viden og værktøjer til alt mellem himmel og jord. Der er en grund til at deres slogan er "Ideas worth Spreading".


Min egen ligger desværre (endnu ikke 😃 ) i top 20 på deres liste men den kan du finde HER hvis du endnu ikke har set den10. Opsummeret..... "Hvad kunne du vælge at bruge denne periode til?


Kunne denne periode være perfekt til at_______________________?


Virtuelle kram fra Østerbro


58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle