TRIN 2 : "BEVAR BALANCEN"

Efter dit StartKit - fortsætter du her, så du bevarer balancen i din nye hverdag!

Følelsesmæssig_Spisning_Online_8.png

12-UGERS ONLINE KURSUS + LIVE Q&A

Her starter du hvis du gerne vil igang med at ændre dit forhold til mad, krop og vægt - baseret på arbejdet med problemet der gjorde maden til din løsning!

Hvad får du ud af kurset?

Du får adgang til den hemmelige dør til dit indre som du så længe har ledt efter. Du finder de brikker, både lyse og mørke, du har manglet for at kunne lægge det fine, smukke puslespil du er.

På dette kursus lærer du hvad der skal til, hvor du skal sætte ind og hvordan du skal gøre det - for at ændre dit forhold til mad.

Varighed:

12 uger (eller dit eget tempo).

Pris:

3.500 kr.

Tilmelding:

Løbende

NB!! Kursus launch den 14. juni 2020

INDHOLD

Over 12 uger gennemgår vi basis arbejdet for at få bugt med dine gamle mønstre og problemet der gjorde maden til din løsning. Dette er stedet du starter når du vil i gang med g're noget andet end "det du plejer".

VK modul 1 (2).png

Vi starter med stille og roligt at kigge på hvor og hvordan det hele startede - for at vi bedst muligt kan ændre den rolle mad spiller for di gi dag - vil vi gerne have forståelsen på. Forståelsen og indsigten er dine vigtigste værktøjer når det kommer til at få reelle nye handlemuligheder når det kommer til at tage magten fra maden.

Øvelser i dette modul:

♥ Min Mad Historie

♥ Den Gamle Beslutning

VK modul 2.png

Det næste vi sammen gør er at se på sammenhængen mellem de ting der blev klare for dig i modul 1 og dit følelsesliv i dag. ​Vi øver os sammen på at blive "bedre venner" med nogle af de følelser vi i dag bruger maden til at takle og løber fra. Vi bliver klare på hvordan tingene hænger sammen.

Øvelser i dette modul:

♥ Bevidsthed & Ærlighed

♥ Følelser & Konsekvenser

VK modul 3.png

Her i modul 3 takler vi noget af det rigtig mange oplever som svært - nemlig at holde op med at spise på vores følelser, eller når vi ikke har lyst - og værktøjerne til at gøre dette. ​Vi bruger den viden  og det fundament vi allerede nu har fået i de første moduler og implementere nye tiltag i forhold til dit nye forhold til mas og spisning.

Øvelser i dette modul:

♥ Afholdenhed

♥ Triggere

VK modul 4.png

I dette modul kommer du til mine yndlings øvelser - nemlig dem der for alvor kan sætte dig fri i forhold til dine relationer til andre mennesker (og dig selv). Hvorfor er det vigtigt?

Hvis du nogensinde har oplevet at det svært "at sige fra" eller at bestemt mennesker gav dig følelsen af at være "forkert" så er der her guld at hente.

 

Du lærer at blive opmærksom på og at takle når du People Pleaser, føler dig skamfuld, løber fra smertefulde følelser, er reaktiv og længes efter mere nærhed og intimitet.

Øvelser i dette modul:

♥ Adfærdsmønstre

♥ Behovsdækning

VK modul 5.png

Sindsyg spændende modul om The Big Four. Nogle af tilstande der går igen hos langt de fleste af os mennesker i større eller mindre grad. For de fleste af os der kæmper med mad, krop og vægt fylder de en del... for at sige det mildt... og det vil vi gerne lave om på. Vi går ind og kigger hvornår de er i spil så du med bevidsthed og nye værktøjer kan bruge disse kraftfulde tilstande til noget der tjener dig - i stedet for ødelægger dig.

Øvelser i dette modul:

♥ Frygt & Forandring

♥ Perfektionisme & Kontrol

VK modul 6.png

Dette modul er dét element jeg oftest oplever bliver "glemt" når vi arbejder med følelsesmæssig spisning eller misbrugsmønstre - nemlig hvad vi gør når kurset her er slut og skal stå på egne ben ude i den virkelig verden - HVORDAN vi går ind og sikrer vores fortsatte bedring i fremtiden.

Øvelser i dette modul:

♥ Kommunikation & Kærlighed

♥ Fremtidssikring

Varighed:

Der er lagt op til at kurset følges over 6 uger - 1 uge pr. modul - men du har friheden til at tage det i lige præcis dit eget tempo.

Live Q&A:

Der er løbende en månedlig LIVE Q&A session med Helene hvor du kan få svar på spørgsmål, få input, dele indsigter m.m. Alle er velkomne på Q&A ligegyldigt hvilket modul man er igang med.

Tilmelding:

Foretages ved at klikke på linket her nedenfor.

BONUSSER GALORE:

* Daily Healing dagbogsark

* Food Freedom - 5 meditationer

* "Genfind Intimiteten på 4 uger" kursus af parterapeut Cathrine Katzmann

* Evighedsadgang til "Jagten på Sundheden" web summit.

* Evighedsadgang til "Jagten på Vægttabet" kommende web summit!