TMFM Intro samtale (1).png

BRUG FOR MERE AFKLARING ?

Afklarende Samtale

Jeg er klar til at tale med dig, og her behøver du ikke skamme dig, gemme dig eller holde noget tilbage. For hvis ikke jeg har hørt det før, så har jeg selv prøvet dét der var værre.

I denne samtale afklarer vi om vi er et godt match, og ser på hvor du står nu. Det er her du også kan få et indledende overblik over din situation.

 

Sammen aftaler vi hvordan du kommer videre, og om du er mest interesseret i at komme i et gruppe forløb eller på et forløb med individuel behandling.

Varighed: 10-20 minutter

Behandler: Helene Philipsen

Pris:  Gratis

Samtalen foregår telefonisk.

Book en samtale ved at skrive til:  Helene Philipsen på 

hej@helenephilipsen.dk 

 

Derefter kontakter vi dig hurtigst muligt 

BOOK EN INTRO-SAMTALE

Få en rigtig session

Prøv en "rigtig" session af med én af os, så du for alvor kan mærke om vi og måden vi arbejder på, er noget der kan støtte og hjælpe dig.

 

Vi er klar til at tale med dig, og her behøver du ikke skamme dig, gemme dig eller holde noget tilbage. For hvis ikke vi har hørt det før, så har vi selv prøvet dét der var værre.

I denne samtale afklarer vi, om vi er et godt match, og ser på hvor du står nu. Det er her, du får et overblik over din situation, dine udfordringer og muligheder for hjælp.

 

Sammen aftaler vi hvordan du kommer videre, og om du er mest interesseret i at starte i et gruppe-forløb, eller på et forløb med individuel behandling.

Denne session refunderes såfremt du vælger at fortsætte din rejse her hos os.

Varighed: 1 - 1,5 time

Behandler: Helene Philipsen

Pris:  1.500 kroner inkl. moms.

Samtalen finder sted i København, telefonisk eller online via et Zoom link.

Du booker via knappen nedenfor, og derefter kontakter vi dig hurtigst muligt via mail