DIT TEST RESULTAT ER KLAR!

Havet

Som havet er du i konstant bevægelse.

Du har taget testen "Hvor stærkt står du i livet?" og dit resultat er Havet.

Læs mere om hvilke unikke styrker du har, og hvad der typisk udfordrer dig i livet og i dine relationer..

"Jeg er i konstant bevægelse, uanset lyset der skifter, uanset luften.
Jeg bærer mine isbjerge, jeg danner mine koralrev,
jeg skjuler amforakrukker og svævende skove af tang
"

- Pia Tafdrup

Beskrivelse af Havet

Som havet er du i konstant bevægelse inden i.

Lige så smukt, blankt og roligt havet kan være på overfladen, lige så urolig kan du føle dig inden i. Som Vinden, savner du ofte et sted du kan stå fast, og læne dig op ad, når livets bølger ruller ind over dig og tager dig med på tur, efter tur igennem følelser, tanker og kropslige reaktioner på livet.

Der er stærke kræfter på spil. Det tænker jeg du mærker ofte. Men du er også stærk. Alt der lige nu styrer dig udefra, kan vendes og blive til din indre ro og dybde.

 

For at leve godt, må du lære at kaste anker, så du ikke driver rundt i en strøm af andres behov og følelser, men trygt kan hvile i dine egne.

DYB  /  SVINGENDE  /  GIVENDE

1.

Havets SuperPower

Du besidder nogle ret unikke egenskaber, som både er vigtige og eftertragtede i verden i dag.

 

Lad mig lige nævne dem for dig:

Dybde. Utrolig indlevelsesevne. Fleksibilitet mentalt og følelsesmæssigt. Stærk intuition.

Når du lærer at flyde med og kun forsøge at kontrollere det du kan - Så vil du virkelig shine!

TUNER IND  /  TILPASSER /  GÅR HELE VEJEN

Young-kvinde-i-sol-hat-på-strand, -Jupiter, -Florida, -USA
Sejler i havet

 2.

Havets Livsoplevelse

Vi vil så gerne ride på bølgen og ses, mødes og elskes for dem vi er. I den proces ender vi ofte med at blive fanget i strømmen. Det kan svært at se bunden og du er sikkert god til at overtænke og analysere, fordi du gerne vil "se klart.

Dine superpowers og din personlige programmering vil sikkert trække dig med, og give dig lyst til at please andre og gøre dem lykkelige. Det er udfordende balance mellem din gavmildhed og overforbrug af dig selv. Hvor ubalance kan udløse manglende tro på dig selv og hård selvkritik.

Du mærker en stor dybde inden i, og flirter jævnligt med at give den mere plads at folde sig ud på.

FØLELSESRIG  /  OVERFORBRUG /  EVENTYRER

3.

Havets Udviklingspunkter

Den kraftige energi der gennemstrømmer dit liv, kan blive til din mest værdifulde ressource, fremfor en drænende faktor i hverdagen.

Dit brusende hav inviterer dig til at frigøre dig, fra andres validering af dig og din personlighed og egenskaber. Det kan virke skræmmende og som nyt territorie, for det er det. Men havet flyder overalt på kloden og er modstandsdygtigt og modigt.

 Du må godt flyde ud over bredden og fylde og tage din plads. Du skal ikke yde for at måtte nyde. Livet er også til dig. Du har fortjent det.

BEHOV

Billede af Kevin Wong
Hej med dig!

Jeg hedder Helene Philipsen.

 

Jeg brænder for at kvinder, som dig og mig, blomstrer og lever det fantastiske liv! Punktum.

Jeg brugte de første 40 år af mit liv som Vinden og Havet. For mig var det en smertefuld rejse med masser af lokumsaftaler med min sjæl.

Jeg overspiste, havde svære relationer til mennesker der var følelsesmæssigt utilgængelige og jeg slog knude på mig selv for at blive set, hørt og elsket for den jeg var. Sådan behøver ingen leve. Men det vidste jeg ikke. Ingen havde fortalt mig det.

Derfor arbejder i dag med kvinder verden over, der ved at de vil mere for dem selv, men måske har svært ved at finde vejen derhen . . . 

127607785_405717847251424_3531580833754509827_n.jpg
Hvede Field

TING DU KAN GØRE NU

Gå på Opdagelse

Bruger du andre mennesker, ting eller f.eks. mad/vin til at dække dine behov? Gå på opdagelse i hvilket behov der kalder mest på at du selv får taget dig af dem uden at udlicitere din agens til andre eller andet.

Lyt til Havets Sang

Når vi tænker på havet, tænker mange på længsel, at lade mig omslutte og bære. Vi tænker på kræfter større end os, som vi er magtesløse overfor. Hvilken sang synger Havet til dig? Hvad er din længsel? Hvor har du brug for at lade dig bære? Hvor i livet fortsætter du med at kæmpe en kamp du aldrig vinder?

Tag Springet

Når vi dypper tåen i havet, får vi tå-dyp resultater. For at få store, brusende og omsluttende oplevelser, må vi springe helt i. Vælg det "mindst" farlige område i dit liv, hvor du allerede nu ved at du har brug for at springe ud, for at få det du drømmer om! 

Helene logo.png

© Helene Philipsen, 2021.  Alle rettigheder forbeholdes.