DIT TEST RESULTAT ER KLAR!

Bjerget

Udsigten er god på toppen!

Du har taget testen "Hvor stærkt står du i livet?" og dit resultat er Bjerget.

Læs mere om hvilke unikke styrker du har, og hvad der typisk udfordrer dig i livet og i dine relationer.

"Som et højdepunkt i horisonten, rejste du dig fra det flade landskab. Oplyst af solens stråler, hvilede du i himmelsk lys, var ét med jordens indre puls. Du iagttog vindenes leg omkring dig. Du indså at selv om de skabte turbulens på din overflade forblev du uberørt i dit sande fundament".

- Lysporten

Beskrivelse af Bjerget

Dit frie udsyn giver dig muligheder.

Som bjerget er du solidt grounded i dig selv og lader dig ikke slå ud af kurs af andres behov, problemer, meninger eller andet. 

 

Jeg kan fortælle dig at du ligger meget højt på skalaen over at stå stærkt i livet. Woop Woop.

Hvis du har været helt ærlig i dine besvarelser, så tænker jeg ikke at du skal bekymre dig om særlig meget . . .😃 Go rock the world! (pun intended).

Der er nogle spændende udviklingspunkter for Bjerget, som du kan se længere nede på siden.

STÆRK /  ROLIG /  OVERBLIK

1.

Bjergets SuperPower

Du besidder nogle utrolige evner og en styrke der ville gøre mange misundelige.

Dine SuperPowers:

Selvsolidaritet. Mod. Initiativ. Forståelse.

Du står solidarisk med dig selv, hvilket nok er det vigtigste vi overhovedet kan lære her i livet! Du er ikke bange for at tage kampen hvis den kommer til dig og du kan danne dig et ærligt overblik, fordi du tør!

GROUNDED  /  UAFHÆNGIG /  REFLEKTERENDE

Orange blomst
Billede af Daniil Silantev

 2.

Bjergets Livsoplevelse

Den indre ro Bjerget ofte har adgang til, er noget af det mest magiske livet kan byde på. Fraværet af konstant selv-vurdering og over-analyse frigør dine ressourcer og gør at du ikke er drevet af frygtbaserede beslutninger.

Dét er frihed! Det håber jeg så inderligt du er bevidst om.

 

MASTERY  /  STORT HJERTE /  ENSOM

3.

Bjergets Udviklingspunkter

Nobody is perfect, heller ikke dig. Heldigvis da 😀 Når man er på toppen er det vigtigt at huske at ikke alle har samme livsoplevelse, vilkår og muligheder. At have det godt er for de fleste mennesker ikke "bare" en beslutning.

Vær opmærksom på at Bjerget ikke bliver et ekkokammer. Du vil både udvikle dig, og elske at udfordre din komfortzone og måden du stiller dig til rådighed i verden. Du har så meget at give. 

RÅDIGHED & YDMYGHED

Billede af Marcel Strauß
Hej med dig!

Jeg hedder Helene Philipsen.

 

Jeg brænder for at kvinder, som dig og mig, blomstrer og lever det fantastiske liv! Punktum.

Jeg brugte de første 40 år af mit liv som Vind & Hav. For mig var det en drøn besværlig rejse, med alt for mange lokumsaftaler med min sjæl.

Jeg dulmede det der var svært i livet og valgte ofte svære relationer til.  Jeg slog knude på mig selv for at blive set, hørt og elsket for den jeg var. Samtidig, så startede jeg fantastiske projekter, firmaer og satte mig selv i spil. Det kostede mig bare for meget undervejs, fordi jeg ikke var på plads inden i.

Det er grunden til at jeg i dag arbejder med kvinder verden over, der ved at de vil mere for dem selv, men måske har svært ved at finde vejen derhen . . . 

127607785_405717847251424_3531580833754509827_n.jpg

TING DU KAN GØRE NU

Sjæl vs. Ego

Har du en taknemligheds-praksis? Hvis ikke, så kan det varmt anbefales. Kun 10-15% af kvinder i den vestlige verden har det som du. Vær i det fremfor at være på jagt efter mere. Mærk det. Smag på det. NYD DET.

Fællesskabet

Et vigtigt fokus område for både Skoven og Bjerget er at være opmærksom på ikke at isolerer dig, fordi du i bund og grund har det godt. Du har stadig brug for at sætte dig selv i spil på nye måder. Pas på ikke at tro at du er selvforsynende i ALT i livet . . . no man is island (som man siger). Også du, har brug for at udvikle dig, blive stimuleret og deltage i nye fællesskaber.

Udfordring

Hvor trænger du til ekspansion? En lille tur ud af din komfort zone, vil tage din udvikling til next level. For sådan ét er der altid. Hvilket område er du stagneret i eller hvor har du INTET ændret i laaang tid fordi du lige sidder så skide godt til rette? 😉

Helene logo.png

© Helene Philipsen, 2021.  Alle rettigheder forbeholdes.