Webinar headshot single.png

Føles hverdagen nogle gange som at gå rundt med en spændetrøje, der kradser?

 

Jeg gør det nemmere for dig at være i livet.

 

Det gør jeg ved at vise dig vejen ud af tankemylder, selvkritik og ikke at føle dig god nok.

 

Ved at få mig som din guide kan du:

. . . gå fra at føle dig magtesløs til at opleve, at du har et valg.

 . . . styrke dit mod til at gå efter dine drømme, længsler og ambitioner.

 . . . blive værdsat, set, hørt, anerkendt og respekteret for lige netop den, du er.

 

👇

Er du færdig med at gå og gemme dig?

Nægter du at undertrykke din egen stemme længere?

Vil du langt om længe give dig selv lov til at være dig – hele, ægte dig?

 

Yes, baby!

 

👇

 

Er du i tvivl, om vi er det rette match, så læs mere om, hvem jeg hjælper, hvad du får ud af at bruge mig, og hvordan jeg er at arbejde med.

De dejlige mennesker, jeg hjælper, kommer ofte til mig med noget de har kæmpet med i lang tid, uden de nødvendigvis har været bevidste om, præcis hvad der har spændt ben for dem. Andre ved muligvis godt, hvad der er galt, men de har ikke fundet værktøjerne eller modet til at ændre på det.

 

Mine kunder har ofte det tilfælles, at de har svært ved at sætte deres egne behov først. Det kan også være, de har mistet følelsen af, hvad deres behov er.

 

De oplever, at de i irriterende høj grad er styret af omverdenen og ydre input som f.eks. anerkendelse. At det kan være svært at sætte grænser. De er über opmærksomme på andres følelser og behov. Og på hvordan de kan gøre livet nemmere for eller fixe andres problemer – en chef, en kunde, en partner, en forælder, et barn.

 

Det kender du måske også?

Trangen til at tilfredsstille dit pleaser-gen, selvom det går ud over dig selv. Vægten på dine skuldre, som siger, at det er vigtigt at performe den rolle, nogen har givet dig. Og samtidig skuffelsen over at andre ikke ser DINE behov.

 

Sounds familiar?

Hvis du er gavmild og empatisk – og det fornemmer jeg at du er. Så har du sikkert oplevet at du får givet for meget af dig for, at alle andre skal være glade. Du fravælger dig selv, fordi du er fokuseret på, hvad andre føler og tænker og mener.

 

Det er du formentlig godt klar over. For det sker igen og igen. Du ved bare ikke, hvordan du skal komme i gang med at gøre noget andet. Modet svigter dig og du mangler en udramatisk løsning der føles god.

 

Du sidder måske også med følelsen af, at du ikke er god nok – på trods af du har masser af beviser på det modsatte. Du klarer det egentlig skidegodt. For du ER god til mange ting. Alligevel har du svært ved at tage imod komplimenter, for du synes ikke, at din indsats er så meget værd – at DU ikke er så meget værd.

 

Frygten for at blive valgt fra, hvis du står oprigtigt ved dig selv, skyller ind over dig i tide og utide.

 

Mine kunder har ofte overtænkning og selvanalyse som spidskompetence. ”Sagde jeg det dér på den rigtige måde? Hvad tænker de andre nu om mig? Kan jeg tillade mig at gøre sådan? Hvad kommer det til at have af konsekvens for mig? Risikerer jeg at blive fravalgt?”.

 

Selvom du tænker meget, er det ikke sikkert du kan sætte fingeren på, hvad der er i vejen. Du har bare en følelse af utilstrækkelighed. En følelse af at der er noget galt i dit liv. At du ofte er emotionelt over- eller undervældet.

 

Følelsen har været der længe, og den fylder for meget. Men du ved ikke, hvad du skal gøre for at det VIRKER. Du ved bare, at der skal gøres noget, for det kan ikke blive ved sådan her.

 

Har jeg ramt noget, du kan se dig selv i?

 

Hvis du synes, det er en udfordring at være dig i livet, så lad mig vise dig, hvordan du giver dig plads til hele dig!

 

Der er ikke noget udgangspunkt, der er rigtigt eller forkert; godt eller dårligt. Lige meget hvor du er, kan jeg hjælpe dig med at føle dig værdig og blive værdsat.

 

Du er ikke alene mere.

 

Hos mig lærer du at stå stærkt i dig selv. Du når derhen, hvor der er plads til, at du kan være dig i de fleste situationer livet byder dig.

 

Du lærer at tage poweren hjem, tage kontrollen tilbage og vælge selv frem for at lade andre i dit liv køre showet. Jeg viser dig, hvordan du aktivt lærer at prioritere dig selv og vælge det, der er bedst for dig. Uden at være, eller føle dig som en ukærlig egoist.

 

Ved at arbejde med mig kan du blandt andet opnå:

 • Ro i hjernen og kroppen, så dit nervesystem endelig kan slappe af.

 • Bedre trivsel i hverdagen, så du ikke vågner om morgenen og sukker som det første.

 • Følelsen af frihed, så du ikke længere føler dig begrænset.

 • Ægte påskønnelse af dig selv, så du går rundt og smiler over det fantastiske menneske, du er.

 • Større lyst til livet. Ganske enkelt.

 

Ofte får vi åbnet op for noget langt større, end du troede, vi skulle.

Jeg finder frem til, hvad der blokerer dig og spænder ben for din livsglæde. Sammen sætter vi dig i centrum, så du bliver synlig.

 

Mere konkret får du en større bevidsthed om, hvad der er på spil i dig, og hvad det er for nogle mekanismer, der hæmmer dig i din hverdag. Dine undertrykte behov, værdier og følelser hiver jeg frem i lyset, så du bedre kan få kontakt til dem, anerkende dem og lære at sige dem højt.

 

Jeg giver dig et sundere forhold til problematiske aspekter i dit liv. For eksempel er familiemønstre, traumer og tunge oplevelser fra barndommen ofte noget, jeg rydder op i med mine klienter.

 

Du bliver skarpere på at forstå dine egne reaktioner og pejle dig ind på, hvad der sker i drænende situationer – plus du får styrken til at ændre situationerne eller fjerne dig fra dem.

 

Jeg kan også identificere og afhjælpe afhængighedsmønstre. Her lærer du at opfylde dine behov på en konstruktiv måde frem for at skulle have dem dækket af andre eller dulme dem med arbejde, mad, flirts, shopping etc.

 

Vigtigst af alt får du lige præcis dét, DU har brug for.

 

Flere af mine kunder fortæller mig, at de blev overraskede over, hvor meget mere vores forløb hjalp, end det de havde forestillet sig.

 

De har for eksempel lært:

 • At stå ved sig selv – og fået nemmere ved at turde træffe svære valg.

 • At tage bedre vare på sig selv – at være tydelig omkring og stå fast på deres behov og lyst.

 • At håndtere konflikt og modstand bedre.

 • At sætte grænser og sige fra (og til) uden dårlig samvittighed – ikke at please andre.

 • At have mere ligeværdige relationer – de føler sig bedre tilpas i deres forhold og kan bedre rumme uenighed.

 • At slippe behovet for kontrol – og dermed få mindre tankemylder

 • At livet ikke behøver føles hårdt.

 

Ingen former for terapi eller coaching giver et quick fix. Og det er urealistisk, at du ender med at leve i perfekt harmoni med dig selv og omverdenen. Men jeg kan garantere dig, at du rykker dig så meget, at det kommer til at forbedre dit liv – og dem du elskers!

 

Når du ændrer dine egne mønstre, har det en positiv effekt på dem omkring dig. For eksempel undgår du at give dysfunktionelle mønstre eller vaner videre til dine børn.

 

Vil du også til at træffe valg, der gør dig glad, frem for hvad andre forventer?

 

Start ved at tage valget om at få mig ombord på din rejse.

 

Flere af mine kunder fortæller mig, at jeg kommer i dybden på en helt anden måde, end de har oplevet før. De kalder mig direkte, nærværende, uhøjtidelig og fuld af energi. 

 

Mit engagement er stort. Jeg går all in i din situation og all in på din udvikling. Det bunder i et oprigtig ønske om, at du skal have det liv, du drømmer om – og en tro på, at det kan lade sig gøre.

 

Jeg går i dybden. Du kan ikke løbe om hjørner med mig. Jeg kender alle trickene på grund af min egen historie. Og det er noget af det mine kunder er utrolig glade for.

 

Du vil også bemærke, at jeg kommunikerer to-the-point, kærligt og med varm humor.

 

HVAD JEG IKKE GØR:

 

- Jeg danser ikke rundt om et problem eller foreslår lidt meditation som løsning.

 

- Jeg laver ikke symptombehandling.

 

- Jeg har ikke fokus på resultater, der pleaser andre – for eksempel at imponere din chef. Du ændrer dig for DIN skyld med udgangspunkt i DINE behov.

 

HVAD JEG GØR:

 

- Jeg arbejder meget praksisnært med øvelser, og det er én af de centrale grunde til, at et forløb hos mig virker.

 

- Vi har mål, mit primære fokus er dog på processen. Rejsen fra hvor du er nu, til der hvor du gerne vil være. Det vigtige er, hvad der forandrer sig i dig undervejs, og hvilken ny version af dig, du løbende får glæden af at møde.

 

- Jeg deler ud af mig selv og beskriver mine egne mønstre og erfaringer, så du ved, du har et menneske foran dig, som kan relatere til dine tanker.

 

Der opstår ofte en skøn og stærk relation mellem mig og mine klienter.

 

Her er nogle af de ting, mine kunder har sagt om at arbejde med mig:

 

”Hendes let’s do it!-vibe gør, at man føler sig virkelig motiveret og støttet. Man føler, at man ikke skal løfte det hele selv. Hendes energi skaber en medvind, der gør, at man føler, man kan komme i mål.”

 

”Helene har en anden tilgang end traditionelle psykologer og coaches og sådan. Hun er helt vildt nede på jorden. Det er enormt befriende. Hun kalder bullshit ud, men det bliver altid sagt i en tone af kærlighed.”

 

”Shit, hun udfordrer dig! Og det er lige det, man har brug for. Hun er dygtig til at finde frem til problemerne. Hun får hevet ting ned på jorden og gjort det konkret. Det er nemt at tage hendes input og bruge dem i sin hverdag.”

 

”Helenes spørgsmål og refleksioner kommer et spadestik dybere. Hun stiller skarpt på det utydelige billede, man har af, at der er noget galt, og hun rammer ned i alt det, man ikke selv ser. Hun skaber klarhed i kaos.”

 

”Helene er empatisk som bare pokker. Hun lever sig ind i din situation med liv og sjæl. Man føler sig forstået og som den eneste klient i hendes verden. Hun giver én følelsen af, at man er vigtig, og hun husker alt om én.”

 

”Hvis du er klar til at få svesken på disken, så start op hos Helene. Hendes umiddelbarhed gør, at du føler dig tryg hele vejen igennem. Jeg har stor tillid til hende. Og jeg føler mig altid løftet, når jeg går derfra. Helt empowered. Mine skuldre er sænket, og jeg har nyt mod på livet.”

 

”Helene griber dig. Man har virkelig følelsen af, at hun er der, uafhængigt af om hun får penge for det. Hun giver omsorg, kærlighed og støtte. Og hun har ingen forventninger til, hvordan man skal agere. Der er ingen forpligtelser.”

 

”Hun er fandens god til at lytte og til at tage ting alvorligt. Hendes overblik gør det hele mindre overvældende, og man går fra at føle sig magtesløs til at føle, man har et valg lige pludselig.”

 

Jeg hedder Helene Philipsen og er internationalt certificeret inden for personligt lederskab, recovery og 10x coaching.

 

Min base er i København, men jeg arbejder med privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner globalt. Og så er jeg mor og bonusmor til 3 (store) børn og gift med amerikaneren David.

 

Jeg er også TEDx og keynote speaker og deltager på events, workshops og konferencer verden over for at udbrede budskabet om det mod, den følelsesmæssige frihed og selvkærlighed, de fleste af os trænger til mere af.

 

Missionen om at hjælpe specielt kvinder til at skrue op for deres mod, livskvalitet og frihed udspringer ikke af et kursus eller en statistik. Én af mine primære drivkrafter for at gøre det, jeg gør, og stille mig til rådighed på den måde, jeg gør, er, at jeg selv har brugt afsindigt mange år af mit liv på at føle mig forkert.

 

På at føle mig "ikke god nok". På at føle mig skamfuld. På at have ondt i sjælen. På at overanalysere. På at give for meget. På at performe perfekt. På at få den anerkendelse og ros, jeg så inderligt havde brug for.

 

Det har været fucking hårdt. Det har været en smertefuld måde at være i livet på, og jeg ønsker det ikke for nogen andre.

 

Fra madmisbrug til bredere udfordringer

 

Tidligere arbejdede jeg primært med følelsesmæssig spisning og usunde mønstre. Det gør jeg stadig, men nu har jeg udvidet mit behandlingsområde til at inkludere mange flere facetter.

 

Min baggrund passer perfekt sammen med min store personlige og professionelle interesse for adfærdsvidenskab og menneskelig transformation.

 

Jeg bruger og formidler den viden, som jeg har lært på uddannelser, kurser og workshops, sammen med mine personlige betragtninger og erfaringer. Alt, hvad jeg giver dig, skal betragtes som en inspiration, der stilles til rådighed, og værktøjer, der faciliteres, hvor dit resultat vil afhænge af, i hvor høj grad du vælger at tage ejerskab i processen.

 

Jeg er kendt for at gå tæt på, for at mine kunder opnår større selvindsigt og opmærksomhed om egne motiver, mentale mønstre og adfærd. Det er afgørende, at du kender dig selv og har værktøjerne til at sætte dit mod i spil - hvis du vil fremstå autentisk og skabe de resultater, du går og drømmer om.

 

Du vil blive motiveret, inspireret, udfordret, støttet, konfronteret og anerkendt – afhængigt af din situation og de mål, vi sammen definerer. Du vil opleve, at du bliver i stand til at handle og mærke dit leve- og ledelsesrum fra hjertet vokse eksponentielt!

 

Coaching og rådgivning tilbydes på dansk, engelsk og fransk.

 

Jeg glæder mig til at møde dig der, hvor du er, og tage dig et federe sted hen.

Unlearn Sander Signature (2).png
 
BAGGRUND : UDDANNELSE
BAGGRUND : ERHVERV
 • Fransk skole, L’Institut de Tourraine, Tours, France.
   

 • HF, Statens HF, Frederiksberg, Denmark
   

 • HR management, Niels Brock Akademi Merkonom, København, Danmark.
   

 • Online & Social Media Marketing Manager, Bigum & Co., København, Danmark.
   

 • Psychology, Department of Science, University of Birmingham, England.
   

 • CARE, Courses on Addiction & Recovery Treatment, Med-U and Hazelden Betty Ford, USA.
   

 • 10x Exponential Coach, RL

 • Koordinator, British Athletics Federation, Birmingham, England
   

 • Salgs- og Kursus koordinator, GrafiSoft, København, Danmark.
   

 • Design- og Produkt manager, PlastTeam, Nærum, Danmark
   

 • Salgschef, Friis & Co., København, Danmark
   

 • Ejer, Helene Philipsen, København, Danmark
   

 • Radiovært, America Out Loud, USA
   

 • Stifter Institut for Spisepsykologi, Danmark
   

 • Stifter af Unlearn Coaching & Consulting, Danmark